10 km spurt på valsöndagen

Blogginlägg

Anders G har gått i mål.På valsöndagen kommer jag att springa Hagenloppet på Billingehus (starten går kl 1145). Det blir ett tio kilometer långt upplopp och därefter målgång för min lilla personvalskampanj. Min kampanjidé är enkel och anspråkslös. Genom att ta plats på startlinjen iförd kampanjkläder vill jag påminna väljare om att rösta! Givetvis hoppas jag att kanske kunna knipa något kryss.

Resterande del av söndagen kommer jag huvudsakligen att tillbringa med att dela ut Moderaternas valsedlar utanför “min” vallokal; Norrmalms kyrka.

För dig som ännu inte bestämt var på sedeln du ska pränta ditt kryss:

– Jag är en blå moderat med hjärtat till höger.
– Jag ser arbete som grunden för allt välstånd och tänker arbeta för att Skövde ska bli Västra Götalands mest företagsvänliga kommun.
– Jag vill att Skövde ska växa stadigt. Jag vill förnya bostadspolitiken i kommunen, så att fler bostäder byggs av andra än allmännyttan.
– Jag är officer och stark försvarsvän. Skövde ska vara Sveriges bästa garnisonsort och fortsatt en självklar utbildningsplats för markstridsförband.
– Jag är ny i Skövdepolitiken och oprövad. Men jag har tio år av politiskt arbete i ryggsäcken och många och goda kontakter med beslutsfattare på regional och nationell nivå.

Jag ber om ditt förtroende, din röst och ditt kryss.

Etiketter

Tappade uppkopplingen