1500 i månaden

Blogginlägg

November månad blev min allra bästa bloggmånad någonsin, sett till antal besökare. Enligt mätverktyget gjorde 1 504 unika besökare sammanlagt 7 481 besök på bloggen. Det är jag stolt över! Jag tycker att det är ett bra resultat, med tanke på att min blogg ju är en fritidspolitikers kommentarer och resonemang kring politiken i lilla Skövde.

Jag tycker om att skriva och blogga. Jag tycker att det är viktigt att som förtroendevald och beslutsfattare dela med sig av tankar och reflektioner. Bloggen har ju en mycket större dynamik än debatt i traditionella media. Men det tar sin lilla tid att underhålla bloggen och den tiden infaller som oftast sent om kvällarna, när andra arbetsuppgifter av allehanda slag är utförda och barnen kommit till ro i sina sängar. Novembermätningen visar att arbete lönar sig, vilket är skojigt och motiverande!

Etiketter

Tappade uppkopplingen