Besökarrekord på bloggen

Blogginlägg

Juli månad blev den bästa månaden sedan jag startade min blogg i mars. 773 unika besökare tog sig, enligt statistikmejlet, till sidan för  sammanlagt 3208 besök. Det är naturligtvis blygsamma tal, men i alla fall en kraftfull förbättring. Den näst bästa månaden hittills (maj) räknade 523 unika besökare och 2434 besök.

Bloggen är en viktig kanal för mig, eftersom jag kommer att vara borta mycket från Skövde under valrörelsen på grund av mitt arbete. Det är genom bloggen jag bäst och snabbast kan delge min syn på olika frågor och skeenden i stort och i smått och detta oberoende av avstånd till min hemstad.

Jag är medveten om att jag utanför det lokala partiets kärna är en politisk doldis. Jag har inte suttit i fullmäktige sedan början på 1990-talet och jag har för närvarande inga politiska uppdrag alls. Jag ska med begränsade resurser och knappt med tid göra vad jag kan för att bryta denna anonymitet.

Därför behöver jag hjälp av alla och envar som vill se mig vald till Skövde kommunfullmäktige! Snälla, skicka vidare mina länkar med e-post och genom sociala medier!

I dagarna accelererar jag min utdelningsverksamhet och ett antal hundra Skövdebor ska nu ha fått min folder i sin brevlåda. Jag hoppas naturligtvis att detta, samt andra kampanjknep och -knåp som jag har i benfickan, ska bidra till ytterligare trafik till min sida och framförallt till röster den 19 september!

FÖLJ MIN KAMPANJ PÅ FACEBOOK

Anders G | Marknadsför din sida också

Etiketter

Tappade uppkopplingen