Bra start på valrörelsen

Idag stressade jag från jobbet för att hinna hem och vara med i Skövdemoderaternas samtalskampanj på Billingsluttningen. Vi var åtta stycken som gick från dörr till dörr för att fråga och lyssna på väljaran. Dalvägen föll på min lott och jag hann samla ihop sju ifyllda enkäter.

Jag kan inte påminna mig att vi har varit igång så många, så tidigt och så bra i en valrörelse som vi nu är i Skövde. Våra kandidater ställer upp och driver samtalskampanjen. Andra jobbar med kommunikation och marknadsföring. Det är många som är aktiva och det råder god stämning. Och vi har bara hunnit till maj månad. Räkna med att Moderaternas valrörelse i Skövde blir rena sambatåget när vi kommer till augusti och september!

Nedan en liten filmsnutt där jag frågar Katarina Johansson om samtalskampanjen, som hon – tillsammans med Anna Bergman och Sophie Lenasdotter – leder på ett förnämligt sätt i Skövde.

Etiketter

Tappade uppkopplingen