Foldrar utdelade i Vasastan och på Billingsluttningen

Blogginlägg

Idag har jag tagit krafttag i min utdelarverksamhet! När det trista regnet väl lättade tog jag och dotter Agnes, som ivrigt ville hjälpa till, en promenad till de närbelägna hyreshusområdet vid länsmansgatan/Folkungagatan.

Därefter satt jag upp på cykeln och trampade ned till Vasastan och sedan vidare uppför Billingsluttningen. Jag har ägnat knappt fyra timmar åt att trampa ca 25 km. Jag fuskade på slutet och tog bilden för att återvända till några gatstumpar som foldrarna inte räckte till på de översta gatorna på Billingen. Som vanligt har de som undanbett sig reklam inte fått foldern och jag har inte lagt tid på att rycka i ofta låsta dörrar till flerfamiljshus.

Det var en behaglig dag i skönt sensommarväder. Särskilt uppmuntrande var de korta samtal jag fick med ett antal vänliga skövdebor!

Tillsammans har jag och mina flitigt arbetande föräldrar nu lyckats lappa huvuddelen av villa- och radhusbebyggelsen i Skövde tätort, Skultorp och Hentorp! Det känns riktigt bra!

Dagens runda:

Vasastan-Billingsluttningen
Kompletteringsutdelning på Billingen

FÖLJ MIN KAMPANJ PÅ FACEBOOK

Anders G | Marknadsför din sida också

Etiketter

Tappade uppkopplingen