Första brevlåderacen klara

Blogginlägg

I kväll har jag trampat runt i några timmar och delat ut min personfolder i brevlådorna. Jag vet att det är tidigt. Många har semester och kommer inte att notera min trycksak. Grejen är att jag kommer vara bunden till andra uppgifter i valrörelsen och helt enkelt inte hinner med det då!

Jag hann med villabebyggelse på Norrmalm och ett mindre område på Billingsluttningen. Ca 17 km har jag i alla fall ömsom gått och ömsom cyklat. Flerfamiljshusen ska jag ta i särskild ordning vid ett senare tillfälle. Jag har lappat alla lådor, förutom dem med text som avböjer reklam.

Här har jag varit

Race 1 (länk). Race 2 (länk).

Vill Du ha foldrar?

Kontakta mig om du vill ha min folder, eller – ännu hellre – kan tänka dig att dela ut min folder i området där Du bor. Du kan också läsa den på webben (länk).

FÖLJ MIN KAMPANJ PÅ FACEBOOK

Anders G | Marknadsför din sida också

Etiketter

Tappade uppkopplingen