Fyraårsjubileum

Blogginlägg

Fyrverkeri

Idag är det fyra år sedan jag startade min blogg! Dags för ett litet jubileumsinlägg. Det är för övrigt mitt 416:e inlägg på bloggen.

Bloggen drog jag igång på våren 2010. Jag var då valprojektledare för Moderaterna i Västra Götaland. Syftet var då bland annat att lansera de nya bloggmallar, som Moderaterna i Västra Götaland tog fram inför valet 2010 i syfte att få fler moderater som bloggare och nätaktiva. Lead by example, helt enkelt. Ett annat gott skäl var att jag 2010 för första gången sedan valet 1991 kandiderade i valet till Skövde kommunfullmäktige. Jag tyckte och tycker fortfarande att det är viktigt att som förtroendevald delge tankar och synpunkter och berätta om hur man ser på olika frågor och företeelser i politiken.

Antal läsare har varierat, men generellt ökat efterhand. Det brukar vara ca 2000 unika besökare som varje månad tittar till bloggen. Ibland fler. I november 2013 hade jag besök av 2847 unika användare. I oktober – december 2013 räknade jag ca 10 000 besök per månad. Det går upp och det går ned. Oftast är det min egen flit och ork som avgör detta. Det gäller att inspiration, ork och tid sammanfaller för att ett inlägg ska se dagens ljus!

Jag tycker om mycket och jag tycker mycket om att skriva. Därför bloggar jag vidare!

Etiketter

Tappade uppkopplingen