God Jul

Blogginlägg

Då är det julafton. Veckor av stress och jäkt byts äntligen till några dagar av stillhet. Själv ska jag tillbringa julaftonen tillsammans med mina barn, mor, far och syster med familj. Mina föräldrar är noggranna med traditionerna och det kommer bli ett stämningsfullt firande och massor med god mat förstås.

Det är egentligen något lustigt detta med julen. Nu för tiden förbereder vi oss för den i veckor. Redan i november dyker jultomtarna upp i skyltfönstren och restaurangerna dukar upp för julbord. Det är således en lång och ansträngande uppmarsch för de få dagar, som utgör själva julen. Därför känns det viktigt och angeläget att dessa dagar verkligen blir vilodagar, som främst ägnas åt den lilla världen med nära och kära. Det tänker jag göra.

Till läsare av denna blogg ber jag att får önska en riktigt God Jul!

Etiketter

Tappade uppkopplingen