Har jag ditt stöd?

Blogginlägg

Nu börjar arbetet med att forma Moderaternas valsedlar till riksdagen, Västra Götalandsregionen och kommunerna. Jag ställer mig till Moderaternas och väljarnas förfogande att är redo förvalta deras förtroende i ytterligare fyra år.

Sedan förra valet har jag varit ordförande i skolnämnden och gruppledare för Moderaterna i Skövde. Det är ansvarstyngda, arbetskrävande och mycket stimulerande uppdrag. Jag fattat och stått upp för både viktiga och svåra beslut. Jag har strävat efter att förbättra kvalitén i vår gemensamma välfärd, att utveckla människors valfrihet och att värna om skattebetalarnas pengar.  Jag har deltagit flitigt i den offentliga debatten och jag har löpande berättat om mitt arbete, mina idéer och åsikter i olika frågor här på min blogg. Det vill jag fortsätta att göra.

I Moderaternas nomineringsprocess har alla, även de som inte är medlemmar i partiet, rätt och möjlighet att föreslå kandidater. Om du vill se mig som företrädare för Moderaterna efter valet 2014, ber jag dig ödmjukt om ditt stöd genom din nominering.

Nomineringen lämnas i ett formulär på webben. Klicka här!

Etiketter

Tappade uppkopplingen