Jag ber om ditt förtroende

Jag avslutade lördagens kampanjarbete med att lappa brevlådor i min barndoms kvarter i Skultorp. Det blev den sista riktiga ansträngningen i den här valrörelsen. Det har varit roliga men arbetsamma veckor med besök i Skaraborgs många kommuner. Jag har knackat dörr, jag har stått i valstuga, träffat väljare på torgen, lappat lådor, skrivit artiklar och blogginlägg samt svarat på ett otal frågor, synpunkter och ifrågasättanden i sociala medier. Jag har gjort vad jag har kunnat för att Sverige ska få Ulf Kristersson som statsminister.

I morgon är det valsöndag. Då kommer jag ägna dagen åt att dela ut valsedlar utanför vallokalen i Skövde stadshus. På kvällen, ca kl 20.00, deltar jag i Skövde Nyheters valvaka för att kommentera den tidiga vallokalsundersökningen.

I morgon ska jag också själv lägga min röst för en ny moderatledd regering. Jag är uppriktigt glad för att fyra år av hårdför socialistisk politik förhoppningsvis nu är till ända. Likaså att fyra förlorade år för svensk borgerlighet nu är slut. Ulf Kristersson har rätt när han säger att vi aldrig mer får ha en sådan mandatperiod som den som vi snart avslutar. Moderaterna ska i varje ögonblick göra det yttersta för att få genomslag för sin politik. Det är det som jag ser som den självklara uppgiften som riksdagsledamot, om jag får det förtroendet.

Jag har fullt förtroende för Ulf Kristersson som ledare för Moderaterna och jag har stora förhoppningar om vad han kan åstadkomma som statsminister. Jag är övertygad om att Moderaterna har en politik som behövs för att möta och vända landets problem. Jag hävdar att en röst på Moderaterna är den främsta garanten för ett maktskifte och en bättre politik för Sverige.

Jag är trött på politisk triangulering och taktisering. Jag är ivrig att utifrån trygga liberalkonservativa värderingar och välgrundad politik ta mig an Sveriges problem. Att bli vald när man inte redan är vald är inte lätt. Därför ber jag om ditt förtroende, din röst och ditt kryss för att få företräda dig och Skaraborg i Sveriges riksdag.

Tappade uppkopplingen