Jag ber om ditt förtroende

Blogginlägg

Anders G radio

 

I morgon öppnar vallokalerna. Det är många som redan har förtidsröstat. Andra uppskattar det lite högtidliga i att gå till sin vallokalen för att där avge sin röst. Men flera har också väntat in i det sista med att rösta för att man helt enkelt ännu är osäker på vad och vem man ska lägga sin röst.

För mig återstår att i morgon dela ut mitt partis valsedlar utanför vallokalen i Norrmalmskolan i Skövde. Det är sista möjligheten att vara närvarande och att möta väljare. Sedan juli har jag ägnat mycket tid och kraft åt att bedriva valrörelse. Jag har knackat dörr och samtalat med människor här och var i Skaraborg. Jag har svarat på människors frågor vid valstugor, via mejl och sociala medier. Jag har deltagit i debatter i skolor och i lokalradion. Jag har delat trycksaker i brevlådor.  Jag har varit delaktig i Skövdemoderaternas affischeringskampanj. Jag har skrivit artiklar i tidningarna. Jag har bloggat, facebookat och twittrat. Jag har genomfört skyltkampanjer på mornarna för att manifestera min bestämda uppfattning om att det militära försvaret måste förstärkas. Jag känner sammantaget att jag har bidragit till mitt partis valrörelse och gjort vad jag kan för mitt parti och för att Alliansen ska få regera vidare.

Jag är djupt och innerligt övertygad om att Sverige behöver Alliansen. Det går bra för Sverige. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg har skickligt navigerat landet runt lågkonjunkturens grynnor och skär. Jag vill nu se arbetslinjen blomstra i en högkonjunktur. Jag vill se människors frihet och trygghet fortsätta växa. Jag vill uppleva hur vår välfärd fortsätter att stärkas av att vi är många som arbetar, betalar skatt och bidrar till våra gemensamma angelägenheter. Jag är uppriktigt oroad över vad en vänsterregering med verklighetsfrånvända V- och MP-företrädare  skulle innebära för vårt land. Jag är också bedrövad över att många väljare tycks vara beredda att med sin röst ge legitimitet åt ett parti, som har sina rötter och sin värdegrund i dunkla och smutsiga fasciströrelser.

I det här valet söker jag för första gången förtroendet att få företräda Moderaterna och Skaraborg i Sveriges riksdag. Jag gör det med ett mer än 25-årigt politiskt engagemang i ryggsäcken och med fyra års erfarenhet från ansvarsfulla befattningar som gruppledare och skolnämndsordförande i Skövde. Men jag gör det främst utifrån en stark, personlig övertygelse och en solid värdegrund. Jag vet var jag står och  jag vet vad jag vill.

En sista gång ber jag nu om ditt förtroende, din röst och ditt kryss. Kryssa kandidat 3: Anders G Johansson, 42, officer, Skövde.

Tappade uppkopplingen