Jag kandiderar till riksdagen

Idag har jag träffat Moderaternas i Skaraborg nomineringskommitté, vilken utgörs av en mindre grupp betrodda partivänner med uppdrag att ta fram förslag till partiets riksdagsvalsedel för valkretsen. Jag har bekräftat att jag ställer upp som kandidat i valet till Sveriges riksdag.

Hösten kommer för Moderaternas del vara en kvalificeringsomgång för de allmänna valen den 11 september 2022. Partiets medlemmar kommer att tycka till om kandidaterna i ett rådgivande provval 1-14 september. Slutligen är det ombud för partiföreningarna i valkretsen som fastställer valsedeln vid en stämma den 20 november. Min ambition och förhoppning är att upptas på valbar plats på denna sedel.

Sedan 2014 har jag varit förste ersättare till riksdagen för Moderaterna i Skaraborg. Jag är nu väl förberedd och mer än redo att nu växla upp från att vara personvald kommunpolitiker Skövde till att vara ledamot i Sveriges riksdag. Jag är mycket motiverad och frustande ivrig att ta itu med valrörelsen. Sverige behöver  en ny, moderatledd regering som förmår att ta itu med vårt lands många, allvarliga och växande problem.

Jag ber om ditt förtroende och om ditt stöd för min kandidatur.

Rösta i provvalet

Om du är medlem i Moderaterna och bosatt i Skaraborg har du rösträtt i det provval som pågår 1-14 september.

Läs min provvalspresentation. 

Läs mer om Anders G (länkar)

Läs en kort presentation av mig samt kika på mitt CV.
Läs mitt personliga brev till Moderaternas nomineringskommitté (pdf).
Läs om mina politiska prioriteringar.

Följ mig i sociala medier

Facebook: AndersGModerat
Jag är mest aktiv och flitig på min Facebook-sida. Här delar jag inlägg från min blogg och kommenterar olika händelser och politiska frågor.

Instagram: AndersGJohansson
Instagram blandar jag, utan större eftertanke, opinionsbildande budskapsbilder med bilder från min vardag.

Twitter: AndersGJ
Twitter är jag mindre aktiv där då jag helt enkelt inte gillar vare sig formatet eller atmosfären. Men det händer att nån tweet emellanåt lämnar luren.

Tappade uppkopplingen