Jag tror på Europa

Med ungefär två veckor kvar till valdagen i valet till Europaparlamentet har Moderaterna presenterat sin valfilm. Det är en film med en positiv grundton. För EU är något väldigt positivt och värdefullt. Samarbetet har fört nationer, som för inte så många decennier var i fullt krig med varandra, närmre varandra. Samarbetet har gjort vår kontinent tryggare och friare.

EU har också gjort det lättare för svenska företag att exportera sina produkter och tjänster. Eftersom Sverige är ett av världens mest exportberoende länder, har samarbetet och tillträdet till den inre marknaden en stor betydelse för jobben och välfärden här hemma. Detta bör den, som betraktar de båda ytterlighetspartiernas V och SD krav på utträde, ha i minne. Svenskt Näringsliv, som organiserar många av de företag, som anställer människor och håller Sverige i arbete, utveckling och välstånd, har lagt upp en besöksvärd sida där olika företagsledare berättar varför EU är viktigt för dem.

Jag är stolt över Moderaternas budskap; Vi tror på Europa! För jag tror verkligen på Europa och fred, trygghet, frihet och tillväxt.

LÄNKAR:

Moderaternas EP-valsida
Svenskt Näringslivs EP-valsida

Tappade uppkopplingen