Kampanj på Skövde Matfestival

Blogginlägg

På fredagen och lördagen har jag kampanjat med härliga partivänner på Skövde Matfestival. Sa jag på? Jag menar givetvis utanför festivalen. För på festivalen får partierna inte kampanja av urgammal hävd och vana. Knasigt, tycker jag.

Hur som helst var det roliga och positiva kampanjdagar. Många människor dunkade oss i ryggen och förklarade att de skulle rösta på Moderaterna. Gott betyg åt regeringarna i både Sverige och Skövde!

Idag hade vi också förstärkningar av regionkandidater från olika håll av Västra Götaland. Johnny Magnusson från Göteborg, Gunilla Levén från Vara och Lars Åke Carlsson från Karlsborg vid sidan av vår egen Tord Gustafsson. Jag hoppas innerligt att Johnny ska få till en alliansledning av regionen efter valet. Det är en rutinerad politiker och stark ledare. Det finns ingen som är bättre skickad för uppgiften!

Roligt också med den goda uppslutningen från M-vännerna i Skövde. Det är ett bra gäng med flera hängivna slitvargar. Mest imponerad är jag över Lars Englund, som verkligen brinner för sitt partiengagemang och avsätter mycket tid för en blå och orange valseger!

Etiketter

Tappade uppkopplingen