Kandidat 2022

Jag kandiderar till Sveriges riksdag.

Jag står som kandidat nummer 3 på Moderaternas valsedel i Skaraborg. Sedan 2014 har jag varit förste ersättare till riksdagen för Moderaterna i Skaraborg. Jag är nu väl förberedd och mer än redo att nu växla upp från att vara personvald kommunpolitiker Skövde till att vara ledamot i Sveriges riksdag. Jag är mycket motiverad och ivrig att ta itu med valrörelsen. Sverige behöver en ny, moderatledd regering som förmår att ta itu med vårt lands många, allvarliga och växande problem.

Detta är tredje gången jag ställer upp som kandidat till Sveriges riksdag. Om jag ej heller denna gång lyckas ta plats i parlamentet kommer jag inte göra fler försök.

Jag ber om ditt förtroende och om ditt stöd för min kandidatur amt om ditt kryss i valet i september 2022!

Valsedeln

Moderaterna i Skaraborg beslutade vid sin nomineringsstämma den 20 november 2021 att valsedeln skulle ha nedanstående sammansättning.

Provvalet

När Moderaternas medlemmar i Skaraborg i september 2021 röstade i provval placerade de mig på en andraplats på riksdagsvalsedeln.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se hela provvalsresultatet!

Läs mer om Anders G (länkar)

Läs en kort presentation av mig samt kika på mitt CV.
Läs mitt personliga brev till Moderaternas nomineringskommitté (pdf).
Läs om mina politiska prioriteringar.

Följ mig i sociala medier

Facebook: AndersGModerat
Jag är mest aktiv och flitig på min Facebook-sida. Här delar jag inlägg från min blogg och kommenterar olika händelser och politiska frågor.

Instagram: AndersGJohansson
Instagram blandar jag, utan större eftertanke, opinionsbildande budskapsbilder med bilder från min vardag.

Twitter: AndersGJ
Twitter är jag mindre aktiv då jag helt enkelt inte gillar vare sig formatet eller atmosfären. Men det händer att nån tweet emellanåt lämnar luren.