Kandidat 2022

Jag kandiderar till Sveriges riksdag.

Jag står som kandidat nummer 3 på Moderaternas valsedel i Skaraborg. Sedan 2014 har jag varit förste ersättare till riksdagen för Moderaterna i Skaraborg. Jag är nu väl förberedd och mer än redo att nu växla upp från att vara personvald kommunpolitiker Skövde till att vara ledamot i Sveriges riksdag. Sverige behöver en ny, moderatledd regering med en politik som förmår att ta itu med vårt lands många, allvarliga och växande problem.

Detta är tredje gången jag ställer upp som kandidat till Sveriges riksdag. Om jag ej heller denna gång lyckas ta plats i parlamentet kommer jag inte göra fler försök.

Den främsta och sannolikt enda möjligheten för mig att ta mig in i riksdagen är genom personkryss. Jag ber om ditt förtroende och om ditt kryss i valet i september 2022!

Valsedeln

Moderaterna i Skaraborg beslutade vid sin nomineringsstämma den 20 november 2021 att valsedeln skulle ha nedanstående sammansättning.

Provvalet

När Moderaternas medlemmar i Skaraborg i september 2021 röstade i provval placerade de mig på en andraplats på riksdagsvalsedeln.

Läs mer om Anders G

Läs en kort presentation av mig samt kika på mitt CV.
Läs mitt personliga brev till Moderaternas nomineringskommitté (pdf).
Läs om mina politiska prioriteringar.

Tidigare valrörelser

Två gånger tidigare (2014 och 2018) har jag kandiderat till riksdagen. Båda gångerna har jag bedrivit kampanjer som jag efter valen öppet redovisat för den som vill ta del.

Rapport från valkampanjen 2014 
Rapport från valkampanjen 2018

Följ mig i sociala medier

Tappade uppkopplingen