Nu är vi igång!

Blogginlägg

24 AUG 13 Skövde M

I lördags drog Moderaterna igång sin enkla, månatliga samtalsaktivitet i Skövde. Idén är väldigt enkel. Vi som på ett eller annat sätt är aktiva i och för Moderaterna ska finnas på plats för samtal med våra uppdragsgivare; invånarna i Skövde kommun. Vi har bestämt ett antal teman för våra aktiviteter. Men vi är inte låsta kring dessa, utan redo att prata om (nästan) allt mellan himmel och jord. Syftet är att fånga upp tankar, idéer, uppfattningar, synpunkter, klagomål, beröm och åsikter från människor i Skövde.

I lördags var det ganska glest med lördagslediga skövdebor på stan. Möjligen för att vi lyckats pricka in den sista lördagen före löneutbetalningen, men sannolikt också för att genomfördes publikfriande aktiviteter i både Hjo och Lidköping.

Detta till trots fick vi prata med flera trevliga människor i det härliga sensommarvädret. Det känns bra att vi nu är igång! Försiktigt och metodiskt börjar bygga upp vår utåtriktade verksamhet inför valrörelsen och jag hoppas att många moderater vill vara med!

Nästa gång kör vi den 28 september. Då är jag ansvarig för det hela och temat, som vi tänkt oss att i första hand samtala ikring, är skolan och skolpolitiken. Den vet jag att många människor på olika sätt har uppfattningar om. Jag och vi moderater ser fram emot givande samtal då!

De moderater i Skövde, eller i övriga Skaraborg, som vill ansluta sig till våra aktiviteter är hjärtligt välkomna! Anmäl dig här!

Tappade uppkopplingen