Nya prylar till kampanjen

Blogginlägg

Idag har det ramlat in några nya prylar till min lilla personvalskampanj. Först och främst är det mina utdelarfoldrar, som jag knåpat ihop mestadels själv och med lite hjälp från en vän. Sedan är det min banderoll, som jag tänker mig att montera i min trädgård när valrörelsen kryper närmare inpå. Skojigt!

Nu återstår bara att försöka prångla ut en massa foldrar. Det blir valarbete parat med välbehövlig motion om kvällarna. Är det någon som vill hjälpa till, tackar jag inte nej! Hur min folder ser ut kan du se om du klickar här!

Den nya banderollen. Döttrarna är i alla fall förtjusta!

FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK

Anders G | Marknadsför din sida också

Ett svar till “Nya prylar till kampanjen”

  1. Tina Jörhall skriver:

    Härligt! 😉

Kommentarer är stängda

Etiketter

Tappade uppkopplingen