Personbästa i SLA-loppet

Blogginlägg

I lördags var det dags för årets upplaga av SLA-loppet igen. Tydligen slogs det rekord i antalet deltagare. Enligt arrangörerna IFK Skövde och tidningen SLA ska över 500 deltagit. Deltog gjorde också ett lag från Skövdemoderaterna. Iförda blå M-tröjor sprang Theres Sahlström, Anna Bergman, Michael Nimstad och jag det 5 km långa loppet. Det var en trevlig aktivitet och jag hoppas att vi nästa år ska vara ytterligare några fler blå löpare på startlinjen.

När jag nu studerar resultatlistan noterar jag att årets SLA-lopp för mig personligen blev det bästa av dem jag hittills avverkat. Jag sprang på personbästa; 24:32, vilket innebär en förbättring med 23 sekunder jämfört med den dittills bästa tiden (24:55) från 2010. Årets tid räckte till en 81:a plats. Samma placering hade jag egendomligt nog även 2014, när jag senast sprang loppet (på 27:19). Nästa år ska jag försöka att springa ännu lite fortare!

LÄNK:

Resultatlista SLA-loppet

2

lag-1

Etiketter

Tappade uppkopplingen