Provval i Skövde

Blogginlägg

AJOHDå är det dags för provval igen! Denna gång är det Moderaterna i Skövde som håller rådgivande provval till kommunfullmäktige. Provvalen är två till antalet. I det ena röstar medlemmarna och i det andra röstar allmänheten. Vem som helst med en mobiltelefon kan alltså tycka till om partiets kandidater i kommunen! Båda provalen genomförs på nätet; provval.moderatvg.se.

Sedan förra valet har jag varit ordförande i skolnämnden och gruppledare för Moderaterna i Skövde. Det är ansvarstyngda, arbetskrävande och mycket stimulerande uppdrag, vilka givit mig rikligt med praktisk, politisk erfarenhet. Jag har strävat efter att förbättra kvalitén i vår gemensamma välfärd, att utveckla människors valfrihet och att värna om skattebetalarnas pengar. Jag fattat och stått upp för både viktiga och svåra beslut. Jag har deltagit flitigt i den offentliga debatten och jag har löpande berättat om mitt arbete, mina idéer och åsikter i olika frågor här på min blogg.

Även om min främsta personliga ambition är att bli vald till Sveriges riksdag (jag är nummer tre på Skaraborgsmoderaternas valsedel), vill jag också vara med och även i framtiden som förtroendevald ta ansvar för Skövde. Därför ber jag om ditt förtroende, ditt stöd och din röst provvalet.

LÄNKAR:

Moderaternas provvalssajt – provval.moderatvg.se
Läs mer om Anders G
5 för Anders G – stöd min kampanj
M genomför provval – Skövde Nyheter 11 januari 2014
Alla får rösta på moderatkandidater – SR Skaraborg 13 januari 2014

Etiketter

Tappade uppkopplingen