Film: Rädda RUT och ROT!

Avdrag för hushållsnära tjänster har varit på tapeten sedan vänsterkartellen meddelade att de s. k. RUT- och ROT-avdragen ska avskaffas om vänstern vinner höstens riksdagsval. Därmed står 11 000 nya arbeten på spel, liksom den frihet det innebär för vanliga människor att kunna köpa tjänster som medger avlastning i vardagen. Jag tycker det är alldeles utmärkt att fler arbeten skapas i tjänstesektorn. Jag vill också att hårt arbetande människor ska ha möjligheten att känna att man räcker till för annat än bara det ständiga vardagsslitet. Jag har gjort en liten film som visar min syn på saken.

2 Replies to “Film: Rädda RUT och ROT!”

  1. andersg skriver:

    Hej, Anders! Tack för glada tillrop. Du kommer också kunna få en sådan här sida. Mallen är gjord för västsvenska moderater. Vi återkommer snart om det! Jag är försökskanin… 😉

  2. Anders Leijonhielm skriver:

    Oerhört bra hemsida (ja Du är också bra, med ett budskap som går hem). Kandiderar i Svenljunga till kommunfullmäktige (4:e plats). Hur fixa en sån här fin hemsida? Vi behöver också hjälp fixa en hemsida till till Svenljungamoderaterna? Var kan vi få hjälp?
    Ha en bra dag! F:d Skövdebo och uppväxt på en liten ort Vreten!

Kommentarer är stängda

Etiketter

Tappade uppkopplingen