Rapport från en kandidat

Blogginlägg

Rapport personkampanj Anders G

Nu har jag äntligen ställt samman min rapport från min personkampanj i valet till Sveriges riksdag i september 2014. Den syftar till att övergripande sammanfatta och öppet redovisa kampanjens innehåll, omfattning och kostnader. Den primära målgruppen och mottagarna är funktionärer och medlemmar i Moderaterna i Skaraborg. Detta då det primärt är de, som genom sin nominering av mig på tredjeplatsen på Moderaternas riksdagsvalsedel, är mina uppdragsgivare. Men rapporten är självklart öppen och tillgänglig för väljare, sympatisörer och allmänt nyfikna som vill ha insyn i min kandidatkampanj.

Ambitionen var att rapporten skulle publiceras redan i oktober, men av olika skäl hade jag då inte fått alla fakturor rörande trycksakerna. Därför kommer den i ett skede, när det politiska Sverige snarare blickar fram emot ett unikt extraval än tillbaka på det som tilldrog sig i september. I detta val är jag för övrigt återigen kandidat nummer tre på Moderaternas valsedel i Skaraborg. Tyvärr har jag denna gång inte möjlighet att göra samma tidsuttag för att engagera mig i valkampanjen. Men jag lovar att på tillgänglig tid och med tillgängliga medel göra vad jag kan för att bidra till att återta Moderaternas tredje mandat i Skaraborgs valkrets!

LÄNK:

Rapport från personkampanjen #Kryssa AndersG

Tappade uppkopplingen