Samtal i Stöpen

I torsdagens SLA kunde man läsa om ett möte på Stöpenskolan mellan mig och elevrepresentanter. Initiativet till detta möte var mitt och jag hade, utöver eleverna, inbjudit rektorerna för Stöpen- resp. Rydskolan samt nämndens vice ordförande Johan Ask (S).

Det var ett trevligt och bra möte, tycker jag. Eleverna ställde bra och relevanta frågor. Några kunde besvaras vid sittande bord. Andra kommer att besvaras efterhand som planeringen framskrider. Jag är, som jag skrivit tidigare på denna blogg, tryggt förvissad om att Stöpenskolans elever kommer att få en bra vistelse under den tid som renoveringen av skolan pågår. Jag är också nöjd med att renoveringen av Stöpenskolan kan tidigareläggas. För den är verkligen angelägen.

SLA:s medarbetare dök inte upp på inbjudan av mig. Men eftersom det var okej för eleverna att ha journalist och fotograf med vid mötesbordet, var det självklart okej också för mig. Därför kunde det lokala bladet på torsdagen ståta med denna ”nyhet” på sin förstasida.

Stöpen

 

LÄNK:

Morgondagens beslutsfattare – blogginlägg 06 augusti 2013

 

Etiketter

Tappade uppkopplingen