Snart provval igen

Blogginlägg

Hade tänkt att låta datorn vila, men så erinrar jag mig att det snart är provval igen! Den 13-24 januari kan medlemmar och allmänhet rösta i provvalet på nätet; provval.moderatvg.se. Det är några veckor tills dess, men för oss som är kandidater är det en del att greja med. Texter, bilder och filmer ska matas in i provvalsystemet för att väljarna ska få underlag och information att betrakta och värdera innan de avlägger sina röster.

Mitt sikte och korn ligger först och främst på att ta plats i Sveriges riksdag, där jag tror att jag kan göra nytta för Moderaterna och Skaraborg. Men jag kandiderar också för att bli återvald i Skövde kommunfullmäktige, där jag varit ledamot och gruppledare för Moderaterna sedan förra valet. Jag känner varmt för min hemstad. Jag vill därför vara med att styra och utveckla kommunen till ett starkt, robust och expansivt centra i Skaraborg.

Jag ber om stöd för min kandidatur och om röster i Moderaternas båda provval. De rådgivande provvalen är ett av flera underlag som partiet lutar sig emot när det fastställer sina valsedlar. I ett av provvalen har alla, inte bara medlemmarna, rätt att rösta. Vill du vara med att rösta, så kan jag se till att påminna dig när provvalet väl öppnar i mitten av januari. Fyll då bara i din adress nedan och skicka. På återhörande!

/Anders G Johansson

PS: Vill du stödja mina kandidatur på andra sätt än att rösta? Kika på min minikampanj “5 för Anders G“. DS

Etiketter

Tappade uppkopplingen