Ställer upp för MUF

Blogginlägg

Ikväll har jag genomfört en presentation av mig själv och min riksdagskandidatur samt svarat på frågor. MUF Skaraborg lämnar inget åt slumpen, utan har sett till att medlemmarna får möjlighet att bilda sig en egen uppfattning om de olika kandidaterna och vad de står för. Jag var först ut och valde att välkomna mina unga partivänner till Skövde stadshus.

Efter att jag berättat om mig själv, mina hjärtefrågor och bevekelsegrunder för att söka förtroendet att företräda Moderaterna och Skaraborg i Sveriges riksdag, övergick mötet till en liten hearing där flera bra och delvis kluriga frågor ställdes. Den sista frågan löd “Vad kan du göra för MUF i valrörelsen.” Jag svarade ungefär så här: “Jag är beredd att göra det mesta MUF ber mig om”.

För så är det. När ett av de mest aktiva och snabbast växande distrikten i Sveriges största ungdomsförbund kallar, då ställer man upp!

Etiketter

Tappade uppkopplingen