Tillfällig patron ur

Blogginlägg

I morgon gör jag min sista arbetsdag för Moderaterna på en månad. På fredag reser jag till Stockholm för att på måndagen inleda en fyra veckor lång reservofficerskurs på Försvarshögskolan. Sikte och korn ligger på att så småningom vinna majors grad och en befattning i insatsorganisationen.

Jag har varit reservofficer sedan jag 2001 sa upp mig från min tjänst som yrkesofficer på T2. Jag har därefter nödigt underhållit mina militära kunskaper och färdigheter genom tjänstgöring vart fjärde år, dvs år efter valår. 2002 ingick jag i beredskapsbataljonen IA03, 2006 deltog jag i Kosovostyrkan KS15 och nu blir det studier på FHS. Tjänstgöringen i Försvarsmakten är betydelsefull för mig och är en viktig del i min personliga kompetensutveckling. Min ambition är att, innan jag blir för gammal, kunna göra en tredje utlandsmission.

De kommande veckorna kommer jag satsa på stenhårt på studierna. Det innebär att jag inte kommer att följa politiken särdeles intensivt och mitt bloggande kommer därför att gå på lågvarv. Det blir således något av en politisk patron ur för min del. Men i november kommer jag tillbaka, laddad och redo för hårt politiskt arbete och ivrigt bloggande. På återseende!

Etiketter

Tappade uppkopplingen