Tvåårsjubileum

Blogginlägg

På lördag den 10 mars är det två år sedan jag blev bloggare. Sedan dess har jag skrivit om ditt och datt och detta är, om jag räknat rätt, den 194:e uppdateringen.

Efter det att jag blev förtroendevald i Skövde kommun, har innehållet på bloggen blivit allt mer lokalt. Det har varit en medveten ambition. Det är så många andra som tänker och tycker om det stora frågorna och snackisarna, men inte lika många som tar till orda om lokala frågor här i Skövde. Jag ser det som en del av mitt förtroendemannaskap; att dela med mig av tankar och uppfattningar.

Jag snittar på ca 1000 unika besökare i månaden. Jag vet inte om det är mycket eller lite. Jag har också noterat att intresset för min blogg varierar över tid. Under förra hösten, när frågan om områdesförändring i Skövdes skolor var aktuell, peakade statistiken.

Jag tänker försöka hålla i mitt bloggande med ungefär samma frekvens som nu. Det innebär att jag tar till orda när jag tycker att jag har något att säga och bidra med. Och har tid! Emellanåt är det svårt att få tid över när barn, jobb och politiken fått sitt.

Framledes ska jag försöka att bli bättre på att ta bilder från händelser och situationer och jag ska  försöka använda filmformatet lite mer för att öka tillgängligheten.

Givetvis uppskattar jag synpunkter från läsarna av denna blogg!

Etiketter

Tappade uppkopplingen