Tycker S som Green?

Blogginlägg

Monica Green är socialdemokratisk riksdagsledamot från Skövde. Monica har alltid varit S-ledningens lydiga mistlur. I ett aldrig sinande flöde har hon tapetserat lokaltidningen SLA:s insändarsidor med diverse minst sagt förenklade budskap. Någon rät linje i hennes tyckanden och förehavanden har varit svårt att spåra över tid. Det som synes vara opportunt för stunden har också varit det som oftast blivit Monicas aktuella hållning i en fråga.

Men nu har Monica Green tagit sig an en fråga som sin egen. I dagens media (Expressen och Radio Skaraborg)drar Monica en lans för legalisering av incest och särskilt då samlag mellan syskon. Monica ser detta som ett led i den sexuella frigörelsen och jämför med hur samhällets syn på homosexualitet förändrats över tid. Hon tycker det är är fel att samhället ska komma med moraliska pekpinnar om vuxna syskon väljer att ha sex med varandra.

Jag nöjer mig med att här uttrycka att jag anser att Monica Greens ställningstagande är osmakligt, tanklöst och djupt förkastligt. Monica Green är sittande riksdagsledamot och nummer två på Socialdemokraternas valsedel i höstens val. Därför måste frågorna ställas; Har Green stöd för sin uppfattning i det egna partiet? Innebär en röst på Socialdemokraterna en röst för legalisering av incest?

Etiketter

Tappade uppkopplingen