Vad vill vänsterkartellen med försvaret?

Blogginlägg

sweden

Idag publicerar SLA min korta artikel till svar på två S-politikers artikel tidigare i veckan. I år är det valår. Inför val ska man för väljarna berätta om sin politik och tydliggöra alternativen. I Sverige finns nu ett regeringsalternativ; Alliansen. Vänsterpartierna ägnar sig åt att, osynkroniserat med varandra, gnälla på regeringen och var för sig lova allt till alla. Det är inte ansvarsfullt och det irriterar mig. Berätta nu om vad som väntar med en vänsterregering, sossar!

Urban Ahlin och Peter Hultqvist, båda socialdemokrater, ägnar många ord åt att ynkligt gnälla på regeringen i SLA den 18 februari. Men inte med ett (1) ord berättar de om den egna politiken. Vad som väntar försvaret, om en vänsterregering skulle ta vid till hösten, är alltjämt höljt i dunkel.

Berätta för väljarna om hur svensk försvarspolitik ska te sig med en vänsterregering vid rodret! Vilket inflytande kommer de direkt försvarsfientliga V och MP att få över försvaret? Om detta och mycket annat vill vi ha besked. Det är anständigt att sådana meddelas väljarna före valet och inte som överraskningar efter det samma.

Anders G Johansson (M)

LÄNK:

M försvarar mest sig själva – SLA 18 februari 2014

Etiketter

Tappade uppkopplingen