Valspurt i SLA-loppet

Blogginlägg

I skrivande stund börjar eftersvettningarna från dagens SLA-lopp att klinga av. Ca 300 löpare för ett 5 km långt stadslopp i centrala Skövde. Ett trevligt arrangemang och – med tanke på tidpunkten – en lämplig aktivitet i valspurten. Det var många centerpartister och socialdemokrater som uppenbarligen tänkte på samma sätt, för de hade riktigt många löpare anmälda. Bra och kul tänkt, får jag medge.

För Moderaternas lag sprang jag och Michael Nimstad. Vi kompenserade vår begränsade numerär med att springa lite fortare än de flesta löparna i politikerklassen. Själv sprang jag på 27.19 (81:a plats). Det var avsevärt långsammare än min tid från 2010 (24.55), men snabbare än 2013 (29.19). Eftersom valrörelsen inte erbjudit större möjligheter till träning, är jag hyggligt nöjd med min tid.

Kvarvarande energi i kroppen ska nu ägnas åt den valspurt, som avslutas på söndag kl 20.00. Det är en riktigt viktig tävling. Då gäller det att rädda Sverige!

LÄNKAR:

Resultatlista SLA-loppet 2014 – IFK Skövde

 

 

Tappade uppkopplingen